Skip to content

Wie Wat Waar Hoe?

Misschien heb je er al van gehoord of iets opgevangen via social media kanalen of zelfs meegedaan aan de 1e editie?
De DOARPER KWIS! Het spektakel van 2023 voor de inwoners in en rondom Denekamp, welke voor de eerste keer georganiseerd werdt door stichting ‘De Doarper Kwis’.

In 2024 volgt een 2e editie!

Hoe kan ik meedoen aan de Doarper Kwis?

Je zoekt eerst een team bij elkaar. Dit kunnen buren, vrienden, familie, collega’s, kennissen of een mix hiervan zijn. Bedenk een originele teamnaam en wijs een teamcaptain aan die ouder is dan 18 jaar.
Gezien het aantal vragen en fysieke opdrachten die in ‘t Doarp uitgevoerd dienen te worden, adviseren we met minimaal 8 tot ongeveer 15 actieve deelnemers op één locatie mee te spelen. Zorg er dus voor dat je zeker niet met te weinig mensen bent als je mee wilt doen om mooie prijzen!
Zoek ook een locatie uit van waaruit je als team gaat spelen. Dit kan overal zijn: bij iemand thuis, een horecagelegenheid, een bedrijf of je clubhuis. Aan deze locatie is maar één praktische voorwaarde verbonden: het moet in Denekamp zijn!

Wat & Wanneer is de Doarper Kwis?

In november zullen we de teamcaptains verzoeken om op een bepaalde tijd op een nader te bepalen locatie het ‘Doarper Kwisboek’ op te halen. Deze avond spelen jullie als team samen de Doarper Kwis, die bestaat uit een bonte mix aan opdrachten, kennisvragen, breinbrekers, foto opdrachten over verschillende onderwerpen. Maar ook doe- en geheime opdrachten waar iemand van je team voor op pad moet in ’t Doarp zelf. Het is toegestaan tijdens de Kwis alle hulplijnen zoals internet, telefoon, encyclopedieën en vage kennissen te gebruiken.
Om alle juiste antwoorden te vinden, heb je als team ongeveer 4 uur de tijd en zal het een race tegen de klok worden, waarbij een goede samenwerking, een portie gezond verstand en algemene kennis belangrijk is. Aan het eind van de avond levert elk team het ingevulde Kwisboek weer in bij de organisatie.
De prijswinnaars worden door de organisatie 2 weken later bekend gemaakt tijdens een grandioze feestavond met live-muziek bij Skik ‘Borrels & Bites’.

Waar en wanneer kunnen we ons inschrijven?

HELAAS 2024 is UITVERKOCHT!
Maar liefst 100 teams gaan strijden

Omstreeks juni-juli wordt op onze website de mogelijkheid gegeven om je als team in te schrijven. Dus… houdt onze website en socials zoals Facebook en Instagram in de gaten.
Bij inschrijving zullen we ieder team om inschrijfgeld vragen. De hoogte van het bedrag zal afhankelijk zijn van het aantal sponsoren die ons ondersteunen om dit sociale en culturele evenement tot een succes te maken.
In de regelementen kun je alles nog een keer rustig kunt nalezen.

Zorg voor een ijzersterk team en ga voor de titel, eeuwige roem in ‘t Doarp als eerste winnaar ooit en natuurlijk de vele prijzen!

“Kwis ie met oons met?”

Mocht je in de tussentijd vragen hebben, neem gerust contact met ons op via doarperkwis@gmail.com.